+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Caponata Siciliana

MOD DE PREPARARE


1. Într-o tigaie se încinge uleiul de floarea soarelui, se adaugă vinetele tăiate cuburi, sare și se gătește 5 minute.

2. Apoi se scot pe un prosop de hârtie pentru a se îndepărta excesul de grăsime.

3. În tigaia curată se adaugă ulei de măsline, ceapa mărunțită și se gătește 3 minute.

4. Se adaugă pasta de tomate, se gătește 1 minut, apoi se adaugă țelina felii mici, măslinele verzi, caperele, roșiile cherry, sare și se prăjește 3 minute la foc mic.

5. Se adaugă vinetele prăjite și se amestecă.

6. Se mărește intensitatea focului, se adaugă în tocană zahărul, oțetul, se amestecă și se gătește 1 minut.

7. La final se adaugă nucile de pin prăjite, frunzele de busuioc și se amestecă și se servește.

Poftă bună!

Ingrediente

Vinete

500 g

Roșii cherry

150 g

Ceapă

100 g

Țelină apio

100 g

Capere

1 lingură

Pastă de tomate "Bun Străbun"

30 g

Olive verzi

80 g

Nuci de pin

50 g

Oțet de vin alb

2 linguri

Zahăr

1 lingură

Ulei de floarea soarelui "O! Preț mic"

5 linguri

Ulei de măsline "Ionis"

2 linguri

Sare "Bucătarul"

după gust

Busuioc

2 crenguțe

REȚETE

Deserturi
Ciocolată Dubai
normally
Supe și ciorbe
Supă franțuzească de ceapă
normally
Mic dejun
Brânzoaice cu roșii uscate
easy
Produsul a fost adăugat cu succes