0
1. Se pun fasolele în bol și se zdrobesc bine.
2. Se adaugă usturoi uscat, făină de ovăz, pesmeți, paprika, ceapă verde, sare, piper și se amestecă.
3. Se formeză chiftelele.
4. Se toarnă ulei în tigaie, se prăjesc chiftelele pe ambele părți câte 4-5 minute.
5. Se rumensc chiflele.
6. Se taie castraveții.
7. Se unge chifla cu ketchup, se aranjează frunzele de salată, chifteaua, castraveții, roșiile, avocado, germeni, vlăstări și se acoperă cu a doua jumătate de chiflă.
Savurați cu plăcere!
BUN STRĂBUN Fasole naturală
Pesmeți
Făină de ovăz
Salată verde
BUN STRĂBUN Castraveți marinați
Roșii
LINELLA Ketchup picant
LINELLA Ulei d/floarea soarelui rafin. deodorizat
ЭКО Usturoi uscat praf
Germeni și vlăstări
Ceapă verde
Avocado
DAN CAKE Chifle Hamburger cu susan
Paprika dulce