0
1. Se pune untul în cratiță și se topește. Se adaugă făina, se amestecă și se prăjește 5 minute.
2. Se toarnă treptat laptele și se mixează.
3. Odată ce a început a fierbe, se adaugă sare, piper, nucșoară, parmezan, se amestecă și se ia de pe foc.
4. Se taie broccoli.
5. Când apa începe a fierbe se adaugă broccoli și se fierbe 2-3 minute și se scurge de apă.
6. Se pune în tavă, se acoperă cu sos, se răzuiește cașcaval.
7. Se coace 20 minute la 190°C.
Savurați cu plăcere!
BROCCOLI, Olanda
O! PREȚ MIC Lapte 2.5%
LINELLA Cașcaval Dalia
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
ЭКО Nucșoară măcinată 10g
LANUL DE AUR Făină de grâu
ZARPELLON Cașcaval Grana Padano DOP
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită