0
1. Se pune untul în cratiță și se topește. Se adaugă făina, se amestecă și se prăjește 5 minute.
2. Se toarnă treptat laptele și se mixează.
3. Odată ce a început a fierbe, se adaugă sare, piper, nucșoară, parmezan, se amestecă și se ia de pe foc.
4. Se taie broccoli.
5. Când apa începe a fierbe se adaugă broccoli și se fierbe 2-3 minute și se scurge de apă.
6. Se pune în tavă, se acoperă cu sos, se răzuiește cașcaval.
7. Se coace 20 minute la 190°C.
Savurați cu plăcere!
BROCCOLI, Olanda
O! PREȚ MIC Lapte 2.5%
LINELLA Cașcaval Dalia
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
ЭКО Nucșoară măcinată 10g
LANUL DE AUR Făină de grâu
ZARPELLON Cașcaval Grana Padano DOP
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat