0
1 Se pune carnea împreună cu ceapa în robotul de bucătărie și se mixează.
2 Se adaugă peste tocătură mentă, pătrunjel, usturoi uscat, sare, piper și se amestecă.
3 Se formează biluțe mici, se toarnă ulei în tigaia încinsă și se prăjesc pe toate părțile câte 2 minute.
4 Se pune orez în cratiță, se acoperă cu apă, se condimentează cu sare și se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
5 Se răzuiește peste iaurt usturoi, castravete, se stoarce suc de lămâie, se toarnă ulei de măsline, se condimentează cu sare și se amestecă.
6 Se servește orezul în bol, se adaugă chifteluțe, sos tzatziki, humus, ceapă marinată, roșii cherry, castraveți și la final se presară cu feta și pătrunjel.
Poftă bună!
File de pui "Porumbaca"
Brânză Feta
Iaurt grecesc
Orez "Bun Străbun"
Ulei de floarea soarelui "O! Preț mic"
Ulei de măsline
Lămâie
Roșii cherry
Ceapă marinată
Castravete
Ceapă
Pătrunjel
Mentă
Humus
Usturoi
Usturoi uscat
Piper negru
Sare "Bucătarul"