0
LUNCH BOX 1
1. Se toarnă ulei în tigaia încinsă, se pune carnea, se adaugă paprika, curcuma, cimbru, sare, piper și se gătește 7 minute.
2. Se acoperă cu cașcaval și se mai gătește câteva secunde.
3. Se unge cu iaurt grecesc pe o porțiune mică de lavaș, se aranjează frunze de salată, carne, roșie și se rulează.
4. Se aranjează în recipient, se adaugă hummus, creckere, roșii cherry și kozinaki.
LUNCH BOX 2
1. Se spală bine orezul până apa devine limpede.
2. Se pune în cratiță, se adaugă sare, se toarnă apa și se fierbe 15-20 minute.
3. Când orezul este gata, se transferă într-un bol, se adaugă roșiile, pătrunjel, sare, piper și se amestecă.
4. Se fierbe apa, se adaugă păstăile și se gătesc 2-3 minute.
5. Se aranjează în recipient orezul, păstăile, măsline și mandarina.
LUNCH BOX 3
1. Se toarnă ulei în tigaia încinsă, se pune carnea, se adaugă paprika, curcuma, cimbru, sare, piper și se gătește 7 minute.
2. Se acoperă cu cașcaval și se mai gătește câteva secunde.
3. Se unge cu iaurt grecesc pe o porțiune mică de lavaș, se aranjează frunze de salată, carne, roșie și se rulează.
4. Se aranjează în recipient, se adaugă hummus, creckere, roșii cherry și kozinaki.
Savurați cu plăcere!
Broccoli
Somon proaspăt
Cartof dulce
Ulei de floarea soarelui BUN STRĂBUN
Sare și piper
Lămâie
Kozinaki LINELLA
Orez BUN STRĂBUN
Apă plată
Roșii cherry
Crackeri
Hummus
Cașcaval
Piept de pui
Mandarină
Măsline
Pătrunjel
Roșii
Păstăi congelate