0
1. Se taie untul cubulețe, se pune în bol, se adaugă ciocolata și se topește la baia de aburi.
2. Se ia de pe foc, se adaugă zahăr pudră și se amestecă 3-4 minute.
3. Se sparg ouăle, se toarnă esența de vanilie, se mixează și se adaugă ciocolata topită, se amestecă și se pune făina, se încorporează.
4. Se ung formele cu unt și se umple cu mixtura de ciocolată.
5. Se coace la 180°C pentru 10 minute.
6. Se servește cu înghețată, zmeură congelată și se decorează cu mentă.
Savurați cu plăcere!
ALPINELLA Ciocolată neagră
BUELO Zahăr pudră
LANUL DE AUR Făină de grâu
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
SLAVENA Ouă de Găină
DR.OETKER Esență vanilie
JEDEN TAG sare de masă
LINELLA Zmeură congelată
LINELLA Inghețată cu vanilie
Mentă proaspătă