0
Într-un vas se adună ciocolata, gelatina umflată (conform instrucțiunilor de pe ambalaj), se toarnă smântâna dulce fierbinte A și se pasează cu un blender,
Se adaugă praline-ul de alune de pădure, se pasează din nou și se răcește până pa temperatura 30 C.
Se adaugă în masa răcită smântâna dulce bătută B și se amestecă până la o masa omogenă.
Se toarnă mousse-ul într-un inel metalic sau o formă de silicon cu diametrul de 18 cm.
Se acoperă cu blatul de pandișpan congelat, se întoarce în congelator încă pentru 2-3 ore
se scoate tortul finit din formă și se pune la frigider pentru a se dezgheța (aproximativ pentru 5-6 ore).
Se decorează la dorință cu un strat de jeleu de zmeură, zmeură proaspătă și mentă !
Zahăr brun
Alune de pădure măcinate
Ciocolată albă
Smântână dulce 33-36%
Piure de zmeură
Foi de gelatină
Praline cu alune de pădure
Amidon de porumb
Ciocolată cu lapte sau caramel