0
1. Se taie untul cubulețe.
2. Se pune în bol, se adaugă zahăr, miere și se topește la baia de aburi 10 minute.
3. Se adaugă bicarbonat de sodiu, se amestecă și se lasă să se răcească.
4. Se adaugă ouăle și se mixează.
5. Se încorporează făina.
6. Se taie în 8 bucăți egale aluatul și se formează bile.
7. Se întinde fiecare bilă și se decupează cercuri cu dimensiunea de 22 cm.
8. Se înțeapă cercul cu furculița.
9. Se coace la 190°C timp de 4-5 minute.
10. Aluatul din părți se păstrează pentru decor.
11. Se pune smântâna într-un bol, se adaugă zahărul pudră, esența de vanilie și se mixează 15-20 minute.
12. La baza farfuriei se întinde crema, se pune blatul, se acoperă cu cremă și se continuă până se aranjează toate blaturile.
13. Se pune în robotul de bucătărie aluatul rămas, nucile și se mixează.
14. Se decorează tortul cu firimituri.
15. Se pune tortul la frigider pentru 6-8 ore. Se decorează cu fructe.
Savurați cu plăcere!
LANUL DE AUR Făină de grâu
BUN STRABUN Miere de tei
MOS ZAHARIA Zahăr cristal
BUN STRABUN Unt Țărănesc 72.5
ЭКО Bicarbonat de sodiu
SLAVENA Ouă de Găină
CASUTA MEA Smântână Premium 30%
BUELO Zahăr pudră
DR.OETKER Esență vanilie
BALEA Miez de nuci jumătăți