Coșul meu 0 MDL

0

Magazin: Linella - Chișinău
Serviciu suport: +373 03 000 1515
Supermarket online
Contul meu
Lista favorite
Coșul meu 0 MDL

0

Tort Medovik

MOD DE PREPARARE


1. Se taie untul cubulețe.

2. Se pune în bol, se adaugă zahăr, miere și se topește la baia de aburi 10 minute.

3. Se adaugă bicarbonat de sodiu, se amestecă și se lasă să se răcească.

4. Se adaugă ouăle și se mixează.

5. Se încorporează făina.

6. Se taie în 8 bucăți egale aluatul și se formează bile.

7. Se întinde fiecare bilă și se decupează cercuri cu dimensiunea de 22 cm.

8. Se înțeapă cercul cu furculița.

9. Se coace la 190°C timp de 4-5 minute.

10. Aluatul din părți se păstrează pentru decor.

11. Se pune smântâna într-un bol, se adaugă zahărul pudră, esența de vanilie și se mixează 15-20 minute.

12. La baza farfuriei se întinde crema, se pune blatul, se acoperă cu cremă și se continuă până se aranjează toate blaturile.

13.  Se pune în robotul de bucătărie aluatul rămas, nucile și se mixează.

14.  Se decorează tortul cu firimituri.

15.  Se pune tortul la frigider pentru 6-8 ore. Se decorează cu fructe.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

LANUL DE AUR Făină de grâu

550 g

BUN STRABUN Miere de tei

150 g

MOS ZAHARIA Zahăr cristal

150 g

BUN STRABUN Unt Țărănesc 72.5

100 g

ЭКО Bicarbonat de sodiu

1 linguriță

SLAVENA Ouă de Găină

2 buc

CASUTA MEA Smântână Premium 30%

900 g

BUELO Zahăr pudră

150 g

DR.OETKER Esență vanilie

1 linguriță

BALEA Miez de nuci jumătăți

20 g

REȚETE

Gustări și aperitive
Biscuiți sărați
normally
Deserturi
Tartă cu gem de căpșuni
normally
Deserturi
Chec Zebra
normally
Adaugă în coș