0
1. Se sparg ouăle în bol, se adaugă zahăr, coajă de lămâie, făină și se mixează. Se toarnă laptele și se încorporează. La final se toarnă ulei.
2. Se încinge tigaia, se unge cu unt și se formează clătitele, se prăjesc pe ambele părți câte 2-3 minute.
3. Se pune smântână în bolul unui malaxor, se adaugă frișcă, zahăr pudră, coajă de lămâie și se mixează până se obține o textură densă și pufoasă.
4. Se unge farfuria cu cremă, se pune o clătită deja răcită, se unge cu cremă și se adaugă zmeură proaspătă. Se continuă procesul până se termina crema și clătitele.
5. Se pune tortul la frigider pentru 2-3 ore.
6. La final se decorează cu zmeură și mentă.
POFTĂ MARE!
Ouă
Lapte
Zahăr
Ulei
Faină
Coajă de lămâie
Smântână
Zahăr pudră
Frișcă 35%
Mentă
Zmeură