+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Tort de ciocolată fără gluten

MOD DE PREPARARE


1. Se pune ciocolata în cratiță, se adaugă untul, se topește la foc mic.

2. Se sparg ouăle într-un bol, se adaugă zahărul, esența de vanilie, sare, se mixează.

3. Se toarnă ciocolata topită, se încorporează.

4. Se trece prin sită cacao și se amestecă.

5. Se unge tava tapetată cu foaie de copt cu unt.

6. Se toarnă aluatul. Se coace la 160 °C timp de 60 minute.

7. Se pune smântâna dulce în cratiță, se duce până la punctul de fierbere.

8. Se toarnă peste ciocolată, se lasă 4-5 minute și se amestecă.

9. Se toarnă ciocolata topită peste tort, se aranjează napolitanele, zmeura și se decorează cu mentă.

Savurați cu plăcere!

REȚETE

Deserturi
Chec pascal
hard
Deserturi
Fursecuri pascali
easy
Preparate din carne
Friptură din porc
normally
Produsul a fost adăugat cu succes