0
1. Separăm albușul de gălbenuș
2. Într-un bol punem gălbenușurile și adăugăm 1 lingură mare de zahăr
3. Amestecăm cu mixerul până la o constistență pufoasă de culoare albă
4. Adăugăm mascarpone și amestecăm
5. În alt bol punem albușurile și adăugăm 3 linguri mari de zahăr și 1/2 lingură de zahăr vanilat
6. Amestecăm cu mixerul până conțintul își ține bine forma
7.Bezeaua obținută o adăugăm în crema cu mascarpone și omogenizăm cu lingura
8. Adăugăm 1 lingură mare de esență de rom și amestecăm
9. Alegem forma dorită și aranjăm un strat de cremă. Lateral aranjăm piscoturile una lângă alta în cerc
10. Pe mijloc punem piscoturile preventiv trecute prin cafea (de ținut maxim 1 secundă în cafea ca să nu absoarbă mult lichid)
11. Peste piscoturi aranjăm un strat de cremă
12. Repetăm procedura până sus
Torta poate fi decorată după preferințe
Poftă mare!