0
1. Se rup biscuiții și se pun în bolul unui robot de bucătărie, se fărâmițează și se adaugă untul topit. Se mai mixează un pic, se transferă în tavă, se presează atât la bază cât și margini.
2. Se coace 5 minute la cuptorul preîncălzit la 180°C.
3. Se toarnă frișca în cratiță, se adaugă laptele, untul și se aduce până la punctul de fierbere.
4. Se pune ciocolata într-un bol, se toarnă deasupra mixtura fierbinte și se lasă să stea 5 minute.
5. Se amestecă și se toarnă ciocolata în formă.
6. Se nivelează și se pune la frigider pentru 4-6 ore.
7. Se decorează.
Savurați cu plăcere!
Kiwi Chile
Portocale Africa de Sud
Rodie Turcia
Nefis Flora crem-cacao
O! PREȚ MIC 2.5%,
MLEKOVITA Frișcă UHT 36%
BUN STRABUN Unt Țărănesc 72.5
Terravita Ciocolată cu lapte și alune
Terravita Ciocolată neagră 70%, cacao