 Cărți
                                Cărți
                         Ceai și cafea
                                Ceai și cafea
                         Crupe și boboase
                                Crupe și boboase
                         Produse cosmetice
                                Produse cosmetice
                         Totul pentru CASA MODERNĂ
                                Totul pentru CASA MODERNĂ
                         Bucătărie
                                Bucătărie
                         Bunuri gospodărești
                                Bunuri gospodărești
                         Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                                Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                         Totul pentru masina
                                Totul pentru masina
                         Electrocasnice. Iluminat
                                Electrocasnice. Iluminat
                         Tehnica Audio-Video
                                Tehnica Audio-Video
                         Sport
                                Sport
                         Picnic. Vacanță
                                Picnic. Vacanță
                         Plante de casă. Grădină. Livadă
                                Plante de casă. Grădină. Livadă
                         Cartele SIM,  Bilete de loterie
                                Cartele SIM,  Bilete de loterie
                        0
1. Se taie untul cubulețe.
2. Se pune făina în bolul unui robot de bucătărie. Se adaugă zahăr pudră, praf de copt, untul și se mixează.
3. Se pune un ou, esența de vanilie și se mai mixează un pic.
4. Se frământă 3-4 minute, se învelește în folie alimentară și se pune la frigider pentru 2 ore.
5. Se taie 1/3 din aluat și se pune deoparte, cealaltă bucată se întinde într-un cerc.
6. Se aranjează în tava de copt și se îndepărtează excesul de aluat.
7. Se înfinge pe toată suprafața cu o furculiță, se pune gemul de căpșuni și se întinde uniform.
8. Se întinde bucata de aluat rămasă, se taie fâșii și se aranjează pe deasupra tartei.
9. Se unge cu ou și se coace la 180°C pentru 25-30 minute.
10. Se lasă să se răcească complet și se presară cu zahăr pudră.
Savurați cu plăcere!
LANUL DE AUR Făină de grâu
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
BUELO Zahăr pudră
BUN STRABUN Gem de căpșune
DR.OETKER Esență vanilie
SLAVENA Ouă de Găină
DR.OETKER Praf de copt
 
            Comandă mai mult,
                    plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită
