Coșul meu 0 MDL

0

Magazin: Linella - Chișinău
Serviciu suport: +373 03 000 1515
Supermarket online
Contul meu
Lista favorite
Coșul meu 0 MDL

0

Tartă cu gem de căpșuni

MOD DE PREPARARE


1. Se taie untul cubulețe.

2. Se pune făina în bolul unui robot de bucătărie. Se adaugă zahăr pudră, praf de copt, untul și se mixează.

3. Se pune un ou, esența de vanilie și se mai mixează un pic.

4. Se frământă 3-4 minute, se învelește în folie alimentară și se pune la frigider pentru 2 ore.

5. Se taie 1/3 din aluat și se pune deoparte, cealaltă bucată se întinde într-un cerc.

6. Se aranjează în tava de copt și se îndepărtează excesul de aluat.

7. Se înfinge pe toată suprafața cu o furculiță, se pune gemul de căpșuni și se întinde uniform.

8. Se întinde bucata de aluat rămasă, se taie fâșii și se aranjează pe deasupra tartei.

9. Se unge cu ou și se coace la 180°C pentru 25-30 minute.

10. Se lasă să se răcească complet și se presară cu zahăr pudră.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

LANUL DE AUR Făină de grâu

350 g

BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %

180 g

BUELO Zahăr pudră

100 g

BUN STRABUN Gem de căpșune

400 g

DR.OETKER Esență vanilie

1 linguriță

SLAVENA Ouă de Găină

2 buc

DR.OETKER Praf de copt

1 linguriță

REȚETE

Gustări și aperitive
Biscuiți sărați
normally
Deserturi
Tartă cu gem de căpșuni
normally
Deserturi
Chec Zebra
normally
Adaugă în coș