0
1. Se taie untul cubulețe.
2. Se pune făina în bolul unui robot de bucătărie. Se adaugă zahăr pudră, praf de copt, untul și se mixează.
3. Se pune un ou, esența de vanilie și se mai mixează un pic.
4. Se frământă 3-4 minute, se învelește în folie alimentară și se pune la frigider pentru 2 ore.
5. Se taie 1/3 din aluat și se pune deoparte, cealaltă bucată se întinde într-un cerc.
6. Se aranjează în tava de copt și se îndepărtează excesul de aluat.
7. Se înfinge pe toată suprafața cu o furculiță, se pune gemul de căpșuni și se întinde uniform.
8. Se întinde bucata de aluat rămasă, se taie fâșii și se aranjează pe deasupra tartei.
9. Se unge cu ou și se coace la 180°C pentru 25-30 minute.
10. Se lasă să se răcească complet și se presară cu zahăr pudră.
Savurați cu plăcere!
LANUL DE AUR Făină de grâu
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
BUELO Zahăr pudră
BUN STRABUN Gem de căpșune
DR.OETKER Esență vanilie
SLAVENA Ouă de Găină
DR.OETKER Praf de copt