0
1. Se pune făina în bol, se adaugă zahărul pudră, untul și se amestecă, se sparge oul și se frământă.
2. Se pudrează masa cu făină. Se întinde aluatul, se aranjează în tava de copt, se îndepărtează excesul, se pune tava la congelator pentru 10 minute.
3. Se scoate aluatul din frigider, se înfinge cu furculița atât la bază cât și margini, se acoperă cu foaie de copt, se pune fasole uscate, se coace la 200°C timp de 10 minute, apoi se scoate foaia de copt împreună cu fasolele și se mai coace 10 minute.
4. Se pune în bol crema de brânză, se toarnă smântâna dulce, esența de vanilie, se adaugă zahăr pudră și se mixează până se obține o compoziție densă.
5. Se lasă aluatul să se răcească, se unge baza cu dulceață de căpșuni, se întinde crema, se decorează cu căpșuni, bezele și mentă.
Savurați cu plăcere!
Făină de grâu
BUN STRĂBUN Unt din smântan dulce 82.5%
Zahăr pudră
Ouă de găină
Cremă de brânză
Smântână dulce
Esență de vanilie
Gem de căpșuni
Căpșuni
Frunze de mentă
Bezele