+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 14:00 până la 17:00

Serviciu suport magazin online:

Tartă cu cremă de brânză și căpșuni

MOD DE PREPARARE


1. Se pune făina în bol, se adaugă zahărul pudră, untul și se amestecă, se sparge oul și se frământă.

2. Se pudrează masa cu făină. Se întinde aluatul, se aranjează în tava de copt, se îndepărtează excesul, se pune tava la congelator pentru 10 minute.

3. Se scoate aluatul din frigider, se înfinge cu furculița atât la bază cât și margini, se acoperă cu foaie de copt, se pune fasole uscate, se coace la 200°C timp de 10 minute, apoi se scoate foaia de copt împreună cu fasolele și se mai coace 10 minute.

4. Se pune în bol crema de brânză, se toarnă smântâna dulce, esența de vanilie, se adaugă zahăr pudră și se mixează până se obține o compoziție densă.

5. Se lasă aluatul să se răcească, se unge baza cu dulceață de căpșuni, se întinde crema, se decorează cu căpșuni, bezele și mentă.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

Făină de grâu

250 g

BUN STRĂBUN Unt din smântan dulce 82.5%

170 g

Zahăr pudră

170 g

Ouă de găină

1 buc

Cremă de brânză

250 g

Smântână dulce

150 ml

Esență de vanilie

1 linguriță

Gem de căpșuni

50 g

Căpșuni

300 g

Frunze de mentă

Bezele

10 buc

REȚETE

Deserturi
Chec pascal
hard
Deserturi
Fursecuri pascali
easy
Preparate din carne
Friptură din porc
normally
Produsul a fost adăugat cu succes