0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea
Serviciu suport magazin online:

Tartă cu ciocolată și prune

MOD DE PREPARARE


1. Se pune făina în bol, se adaugă cacao, zahăr pudră, sare și se amestecă. 

2. Se pune unt și se frământă, se sparge un ou, se mai frământă un pic și se formează o bilă, se întinde în formă de cerc și se aranjează pe tava de copt. 

3. Se taie excesul și se pune pentru 5 minute la congelator.

4. Se scoate din congelator, se înțeapă cu furculița atât la baza cât și margini. Se coace la 200 grade °

C 15 minute.

5. Se rupe ciocolata în bol, se adaugă frișcă lichidă fierbinte, se amestecă lent până se topește.

6. Se scoate tava din cuptor, se aranjează la bază gem de prune, se toarnă ganajul de ciocolată și se nivelează. 

7. Se pune tarta la frigider pentru 3-4 ore.

8. Se decorează cu prune și nuci.

Poftă bună!

 

Ingrediente

Făină de grâu

220 g

Cacao

30 g

Zahăr pudră

50 g

BUCĂTARUL Sare

după gust

BUN STRĂBUN Unt

150 g

ALPINELLA Ciocolată

350 g

Gem de prune

150 g

Frișcă 35%

150 ml

Prune proaspete

5 buc

Nuci

50 g

REȚETE

Produsul a fost adăugat cu succes