+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Tartă cu căpșuni

MOD DE PREPARARE


1. Se răzuiește untul rece.

2. Se adaugă făina, zahăr pudră, se frământă, se sparge un ou și se încorporează. Se formează o bilă, se învelește în folie alimentară și se pune la frigider pentru o oră.

3. Se toarnă apă în cratiță, se adaugă zahăr, amidon de porumb, se mixează și se lasă până se ajunge la punctul de fierbere.

4. Se ia de pe foc, se toarnă jeleu cu aromă de căpșuni. Se lasă să se răcească.

5. Se pudrează masa cu făină. Se întinde aluatul, se aranjează în tavă, se taie excesul de aluat, se face găuri cu furculița atât la bază cât și la margini. Se acoperă cu foaie de copt, se pune năut și se coace 20 de minute la 190°C

6. Se taie căpșunile, se amestecă cu jeleul pregătit mai devreme.

7. Se pune în crusta răcită pregătită mai devreme. Se pune la frigider pentru 3-4 ore.

8. Se servește cu frișcă.

Poftă bună!

Ingrediente

Unt BUN STRĂBUN

150 g

Făină de grâu

250 g

Ouă de găină

1 buc

Zahăr pudră

100 g

Zahăr

150 g

Apă

200 ml

Amidon de porumb

1 lingură

Jeleu căpșună

90 g

Frișcă pentru decor

Năut Bun Străbun

200 g

Căpșuni

1 Kg

REȚETE

Deserturi
Prăjitură la pahar cu căpșuni
easy
Preparate din carne
3 tipuri de marinadă pentru pui
normally
Deserturi
Prăjitură cu căpșuni
easy
Produsul a fost adăugat cu succes