Anul Nou
Cărți
Ceai și cafea
Crupe și boboase
Produse cosmetice
Totul pentru CASA MODERNĂ
Bucătărie
Bunuri gospodărești
Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
Totul pentru masina
Electrocasnice. Iluminat
Tehnica Audio-Video
Sport
Picnic. Vacanță
Plante de casă. Grădină. Livadă
Cartele SIM, Bilete de loterie
0
Într-un bol, se amestecă laptele cald cu drojdia uscată și se lasă 5 minute până se activează. Într-un alt bol, se combină făina cu zahărul și sarea. Se adaugă oul, untul topit și amestecul de drojdie. Se frământă aluatul timp de aproximativ 20 de minute, până devine elastic și neted.
Se acoperă bolul cu folie alimentară și se lasă aluatul să crească timp de 90 de minute, până își dublează volumul.
Se amestecă untul moale cu zahărul brun și scorțișoara până se obține o cremă omogenă.
Se întinde aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 40 × 35 cm.
Se unge uniform cu crema de scorțișoară, apoi se rulează strâns pe lungime.
Se taie rulouri de 4,5–5 cm grosime și se așază într-o tavă unsă cu unt.
Se acoperă tava cu folie alimentară și se lasă rulourile să crească încă 40–50 de minute, până își dublează volumul.
Se coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 20-25 de minute, până devin aurii.
Se amestecă toate ingredientele pentru glazură până se obține o cremă fină.
După coacere, se lasă rulourile să se răcorească 10 minute, apoi se acoperă cu glazura de brânză.
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită