0
1. Se sparg ouăle în bol, se adaugă sare și se mixează 6-8 minute.
2. Treptat se adaugă zahăr și esență de vanilie.
3. Se cerne făina și se încorporează cu mișcări largi.
4. Se toarnă compoziția pe o tavă tapetată cu foaie de copt.
5. Se nivelează și se pune tava la180 grade C pentru 12 minute.
6. Se așează blatul pe un prosop curat, se rulează și se pune la frigider pentru 30 minute.
7. Se pune mascarpone în bol, împreună cu frișcă și zahăr pudră, se mixează până devine o cremă densă.
8. Se întinde crema pe blat, se aranjează bananele și se rulează strâns.
9. Se unge deasupra cu cremă, se decorează cu banane și mentă.
Poftă bună!
Ouă
Făină
Zahăr
Esență de vanilie
Sare "Bucătarul"
Mascarpone
Frișcă 35%
Zahăr pudră
Banane