+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Profiterol cu frișcă și căpșuni

MOD DE PREPARARE


1. Se toarnă într-o cratiță apă, se adaugă zahărul, untul și se duce mixtura până la punctul de fierbere.

2. Se adaugă făina și se amestecă bine cu lingura de lemn. După ce aluatul s-a legat, se mai amestecă 2-3 minute.

3. Se ia cratița de pe foc și se răstoarnă aluatul într-un bol. Se mixează 3-4 minute sau până se va răci puțin. Se adaugă treptat câte un ou, esența de vanilie și se mixează.

4. Se transferă aluatul într-un sac de patiserie cu dui rotund, se formează profiteroluri pe tava tapetată cu foaie de copt.

5. Se coace la cuptorul preîncălzit la 190°C pentru 25 de minute sau până se rumenesc frumos.

6. Se taie căpșunele. Se toarnă smântâna dulce într-un bol, se adaugă zahărul pudră și se mixează până mixtura devine pufoasă și densă.

7. Se lasă profiterolurile să se răcească complet.

8. Se taie partea de sus și se umple cu gem, frișcă, căpșune proaspete și se acoperă cu partea de sus a profiterolului . Se decorează cu zahăr pudră.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

Apă plată

200 ml

LANUL DE AUR Făină de grâu

130 g

BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %

80 g

MOS ZAHARIA Zahăr cristal

2 linguri

SLAVENA Ouă de Găină

3 buc

MLEKOVITA Frisca UHT 30%

300 ml

BUN STRABUN Gem de căpșune

100 g

Căpșuni proaspete

100 g

BUELO Zahăr pudră

70 g

REȚETE

Preparate din carne
3 tipuri de marinadă pentru pui
normally
Deserturi
Prăjitură cu căpșuni
easy
Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Produsul a fost adăugat cu succes