+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 14:00 până la 17:00

Serviciu suport magazin online:

Prăjitură întoarsă cu pere

MOD DE PREPARARE


1. Se pune zahăr în tigaie, din moment ce zahărul s-a topit se adaugă unt și se amestecă.

2. Se toarnă caramel în tavă și se nivelează.

3. Se pune untul în bol, se adaugă zahăr, esență de vanilie și se amestecă.

4. Apoi se încorporează treptat ouăle.

5. Se pune făină, praf de copt, scorțișoară, sare și se mixează.

6. Se curăță perele de coajă, se taie felii și se aranjează la baza tavei peste caramel.

7. Se adaugă mixtură de aluat, se nivelează și se coace la 180 grade C pentru 35-40 de minute.

8. Se servește prăjitura caldă cu înghețată.

Poftă bună!

Ingrediente

Făină

150 g

Unt "Bun Străbun"

170 g

Pere

2 buc

Zahăr

270 g

Ouă

4 buc

Praf de copt

10 g

Esență de vanilie

1 linguriță

Sare "Bucătarul"

după gust

REȚETE

Deserturi
Cheesecake cu dovleac
normally
Deserturi
Prăjitură întoarsă cu pere
normally
Diverse
Caponata Siciliana
easy
Produsul a fost adăugat cu succes