+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Prăjitură cu jeleu de portocale

MOD DE PREPARARE


1. Se pune untul în bol, se adaugă zahăr, esență de vanilie și se amestecă.

2. Se sparg ouăle, se răzuiește coaja și se stoarce sucul de portocală, se pune smântâna și se mixează.

3. Se adaugă făina, sare, praful de copt și se încorporează.

4. Se unge tava de copt cu unt.

5. Se coace checul la 180°C pentru 45 minute.

6. Se lasă să se răcească complet, se taie partea de sus a checului pentru a se nivela și se întoarce cu tăietura în jos, se aranjează de jurul împrejurul tavei în care s-a copt checul 2 straturi de foaie de copt și se închide forma ermetic.

7. Se aranjează deasupra felii subțiri de portocală.

8. Se pune un pachet de gelatină cu aromă de portocală în bol, se acoperă cu apă fierbinte și se amestecă până se dizolvă complet.

9. Înainte să se toarne compoziția peste chec, trebuie să se răcească la temperatura camerei și se pune prăjitura la congelator pentru 2 ore.

10. Se scoate de la congelator și se mai toarnă odată mixtură de gelatină.

11. Se pune prăjitura la frigider pentru 2 ore.

Poftă bună!

REȚETE

Deserturi
Prăjitură la pahar cu căpșuni
easy
Preparate din carne
3 tipuri de marinadă pentru pui
normally
Deserturi
Prăjitură cu căpșuni
easy
Produsul a fost adăugat cu succes