0
1. Se pun în cratiță căpșunile, sucul de lămâie, mierea și se gătesc un pic, apoi se pisează cu robotul de bucătărie.
2. Într-un bol se pune mascarpone, zahăr pudră, frișcă, esență de vanilie și se mixează până se obține o compoziție densă.
3. Se taie capătul pișcotului și se aranjează în formă, se trec pișcoturile prin piure de căpșuni, se aranjează într-un strat, apoi se acoperă cu cremă și se continuă tot așa încă 2 straturi.
4. Se pune prăjitura la frigider pentru 4-5 ore sau peste noapte.
5. La final se decorează cu pomușoare.
Poftă bună!
Pișcoturi
Mascarpone
Frișcă
Miere "Bun Străbun"
Căpșune
Lămâie
Zahăr pudră
Esență de vanilie
Afine
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită