0
1. Se pun gălbenușurile într-un bol, se adaugă zahăr, esența de vanilie, se mixează, se adaugă făina, se încorporează.
2. Se toarnă laptele în cratiță, se adaugă amestecul de gălbenușuri, se mixează și se gătește la foc mic 10-15 minute sau până se îngroașă crema. La final se pune untul, se amestecă, se transferă într-un bol, se acoperă cu folie alimentară, se pune la frigider pentru o oră.
3. Se pudrează masa cu făină, se întinde aluatul, se taie dreptunghiuri. Se fac chenare de 1cm. Și se înțeapă interiorul cu furculița. Se unge cu ou, se presară cu zahăr, se coace la 190°C timp de 15-20 minute.
4. Se scote tartele din cuptor, se lasă să se răcească, se umple cu cremă, se decorează cu pomușoare și mentă.
Savurați cu plăcere!
Gălbenușuri
Zahăr
Esență de vanilie
Făină de grâu
Lapte O!PREȚ MIC
Ou de găină
Aluat foitaj O!PREȚ MIC