0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea
Serviciu suport magazin online:

Gutui umplute la cuptor

MOD DE PREPARARE


1. Se taie gutuii și se îndepărtează semințele.

2. Se stropesc jumătățile cu suc de lămâie.

3. Se taie nucile.

4. Se pune unt moale în farfurie, se adaugă nuci, miere și se amestecă.

5. Se aranjează gutuii pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt.

6. Se umple cu amestec de unt și nuci, se pune câte o crenguță de cimbru.

7. Se acoperă cu folie de aluminiu și se coace la 180°C timp de 30 minute.

8. Se îndepărtează folia de aluminiu și se mai coace 10-15 minute.

9. Se servește  cu înghețată.

Ingrediente

Gutui

4 buc.

BUN STRĂBUN Unt

100 g

BUN STRĂBUN Miere

60 g

Nuci

60 g

Lămâie

1/2

Cimbru proaspăt

8 crenguțe

Înghețată

pentru servit

REȚETE

Produsul a fost adăugat cu succes