0
1. Se toarnă laptele în bol, se adaugă drojdia uscată, zahărul, se amestecă și se lasă 5 minute.
2. Se toarnă untul topit, se adaugă ouăle, esență de vanilie, se mixează.
3. Se adaugă făina, se frământă.
4. Se pune în bol, se acoperă cu prosop și se lasă să crească o oră.
5. Se pun căpșunile în cratiță, se adaugă zahăr, amidon de porumb, se amestecă, se fierbe 10 minute și se pasează bine.
6. Se întinde aluatul, se decupează gogoși, se lasă să crească 20-30 minute.
7. Se toarnă ulei în cratiță, se încinge, se prăjeșc gogoșii timp de 4 minute pe fiecare parte.
8. Se acoperă cu zahăr și se umplu cu gem de căpșuni.
Savurați cu plăcere!
ВИНИЦЬКИЙ МЛИНАР Făină de grâu 1kg
O! PREȚ MIC Lapte Pasteurizat 2.5%
BUN STRĂBUN Unt din smântână dulce 82.5%
Zahăr
ЭКО Drojdii
Ouă
Esență de vanilie
LINELLA Ulei de floarea soarelui
Căpșuni
ОГО! Amidon de porumb