0
1 Se taie dovleacul, se îndepărtează semințele și se învelește în foaie de copt și folie de aluminiu după care se pune la cuptor.
2 Se pune dovleacul copt în bol, se adaugă zahăr, se sparge oul, se toarnă unt topit, se pune ghimbir pudră, scorțișoară, se răzuiește nucșoară, se toarnă lapte, se adaugă făină, praf de copt, sare și se mixează până nu mai sunt cocoloașe.
3 În forma pentru gofre se pune unt și un pic de zahăr brun, apoi se adaugă aluat și se gătesc 4-5 minute.
4 La final se servesc cu unt și miere.
Poftă bună.
Dovleac
Lapte "Bun Străbun"
Făină
Zahăr brun
Zahăr
Unt "Bun Străbun"
Ouă
Nucșoară
Scorțișoară
Ghimbir pudră
Sare "Bucătarul"
Praf de copt
Miere "Bun Străbun"