0
1. Se mărunțesc migdalele.
2. Se pune făină în bol, se adaugă făina de migdale, praf de copt, sare și se amestecă.
3. Se pune untul moale în bol, se adaugă zahăr, esență de vanilie și se mixează.
4. Se pune ou, se răzuiește coajă de portocală și se amestecă.
5. Se încorporează ingredientele solide apoi se frământă.
6. Se împarte aluatul în două.
7. Se pudrează masa de lucru cu făină, se întinde aluatul și se decupează fursecuri în formă de brăduți.
8. Se decupează alte fursecuri în formă de brăduți și în interior se decupează forme mici de inimioare.
9. Se aranjează fursecurile pe tava de copt tapetată cu foaie de copt și se pune la 180 grade C 8-10 minute.
10. Se presară fursecurile decupate cu zahăr pudră.
11. Se ung fursecurile întregi cu gem și se acoperă cu fursecurile decupate.
POFTĂ MARE!
Migdale
Gem de zmeură “Bun Străbun”
Făină
Unt “Bun Străbun”
Zahăr
Ouă
Esență de vanilie
Coajă de portocală
Praf de copt