0
1. Se pune dovleacul în tavă și se coace la 200°C timp de 30 minute.
2. Se scoate din cuptor, se pisează și se lasă să se răcească complet.
3. Se pune untul în bol, se adaugă zahăr, se mixează și se adaugă 240 g piure de dovleac, se sparge oul, se pune nucșoară, esență de vanilie, ghimbir pudră, scorțișoară și se mixează.
4. Se adaugă făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare și se amestecă.
5. Se ia o lingură de aluat și se aranjează pe tava de copt, se coc la 190°C timp de 20 minute.
6. Se scot din cuptor, se lasă să se răcească complet și se ung cu cremă.
Savurați cu plăcere!
Dovleac
Unt BUN STRĂBUN
Zahăr
Zahăr brun
Ouă de găină
Nucșoară
Esență de vanilie
Ghimbir pudră
Scorțișoră
Mier BUN STRĂBUN
Cremă de brânză
Făină de grâu