Seturi cadou
Anul Nou
Cărți
Ceai și cafea
Crupe și boboase
Produse cosmetice
Totul pentru CASA MODERNĂ
Bucătărie
Bunuri gospodărești
Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
Totul pentru masina
Electrocasnice. Iluminat
Tehnica Audio-Video
Sport
Picnic. Vacanță
Plante de casă. Grădină. Livadă
Cartele SIM, Bilete de loterie
0
1. Se pune dovleacul în tavă și se coace la 200°C timp de 30 minute.
2. Se scoate din cuptor, se pisează și se lasă să se răcească complet.
3. Se pune untul în bol, se adaugă zahăr, se mixează și se adaugă 240 g piure de dovleac, se sparge oul, se pune nucșoară, esență de vanilie, ghimbir pudră, scorțișoară și se mixează.
4. Se adaugă făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare și se amestecă.
5. Se ia o lingură de aluat și se aranjează pe tava de copt, se coc la 190°C timp de 20 minute.
6. Se scot din cuptor, se lasă să se răcească complet și se ung cu cremă.
Savurați cu plăcere!
Dovleac
Unt BUN STRĂBUN
Zahăr
Zahăr brun
Ouă de găină
Nucșoară
Esență de vanilie
Ghimbir pudră
Scorțișoră
Mier BUN STRĂBUN
Cremă de brânză
Făină de grâu
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită