+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Fursecuri cu bezea

MOD DE PREPARARE


1. Se pune un praf de sare peste albușuri, se adaugă zahăr și se mixează. Se pune bolul pe baia de aburi, se mai amestecă 5 minute. Se pune bolul pe masă și se mixează la viteză maximă 5-7 minute.
2. Se tapetează tava cu foaie de copt, se transferă bezeaua în poș și se formează bezelele.
3. Se pune tava la 90 °C pentru 2 ore.
4. Se pune untul moale în bol, se daugă zahăr pudră, esență de vanilie și se mixează. Se adaugă gălbenușurile pe rând. Se pune făina, praf de copt și se frământată. Se formează o bilă, se învelește în folie alimentară și se pune la frigider pentru o oră.
5. Se întinde aluatul pe masă și se decupează cercuri de dimensiunea bezelelor.
6. Se coace la 190 grade C 7-9 minute.
7. Se unge un biscuite cu gem, se lipește cu un alt biscuite. Apoi se unge o bezea cu gem și se lipește de biscuite, la fel se ia o altă bezea, se unge cu gem și se lipește pe partea cealaltă parte.

Ingrediente

BUN STRABUN Unt

200 g

Zahăr pudră

100 g

Ouă

4 gălbenușuri

Făină

400 g

Esență vanilie

1 linguriță

Sare

1/2 linguriță

Esență de vanilie pentru bezea

1 linguriță

Zahăr pentru bezea

200 g

Ouă pentru bezea

4 albușuri

Praf de sare pentru bezea

1 pachet

BUN STRABUN Gem de caise

pentru umplutura

REȚETE

Deserturi
Prăjitură cu căpșuni
easy
Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Produsul a fost adăugat cu succes