0
1. Se pune un praf de sare peste albușuri, se adaugă zahăr și se mixează. Se pune bolul pe baia de aburi, se mai amestecă 5 minute. Se pune bolul pe masă și se mixează la viteză maximă 5-7 minute.
2. Se tapetează tava cu foaie de copt, se transferă bezeaua în poș și se formează bezelele.
3. Se pune tava la 90 °C pentru 2 ore.
4. Se pune untul moale în bol, se daugă zahăr pudră, esență de vanilie și se mixează. Se adaugă gălbenușurile pe rând. Se pune făina, praf de copt și se frământată. Se formează o bilă, se învelește în folie alimentară și se pune la frigider pentru o oră.
5. Se întinde aluatul pe masă și se decupează cercuri de dimensiunea bezelelor.
6. Se coace la 190 grade C 7-9 minute.
7. Se unge un biscuite cu gem, se lipește cu un alt biscuite. Apoi se unge o bezea cu gem și se lipește de biscuite, la fel se ia o altă bezea, se unge cu gem și se lipește pe partea cealaltă parte.
BUN STRABUN Unt
Zahăr pudră
Ouă
Făină
Esență vanilie
Sare
Esență de vanilie pentru bezea
Zahăr pentru bezea
Ouă pentru bezea
Praf de sare pentru bezea
BUN STRABUN Gem de caise