0
1. Se sparg ouăle în bol, se adaugă sare, se mixează 5 minute.
2. Se adaugă treptat zahărul și se continuă de mixat până se opține o consistență densă și pufoasă.
3. Se cerne făina și cacao și se încorporează.
4. Se întinde aluatul pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt.
5. Se scoate din cuptor, se rulează și se pune la frigider pentru 2-3 ore.
6. Se pune mascarpone în bol, se toarnă frișcă, se adaugă zahăr pudră și se mixează 5 minute.
7. Se scoate rulada de la frigider, se umple cu cremă și bucățele de ciocolată, se rulează și se mai întoarce la frigider pentru 30 minute.
8. Se pune untul în bol, zahăr pudră, cacao, se mixează până se obține o cremă pufoasă.
9. Se scoate rulada, se îndepărtează marginile, se taie o bucată de ruladă și se unește de cealaltă parte, se unge deasupra cu cremă și se fac zgârâituri cu furculița, se decorează cu zahăr pudră.
Savurați cu plăcere!