 Cărți
                                Cărți
                         Ceai și cafea
                                Ceai și cafea
                         Crupe și boboase
                                Crupe și boboase
                         Produse cosmetice
                                Produse cosmetice
                         Totul pentru CASA MODERNĂ
                                Totul pentru CASA MODERNĂ
                         Bucătărie
                                Bucătărie
                         Bunuri gospodărești
                                Bunuri gospodărești
                         Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                                Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                         Totul pentru masina
                                Totul pentru masina
                         Electrocasnice. Iluminat
                                Electrocasnice. Iluminat
                         Tehnica Audio-Video
                                Tehnica Audio-Video
                         Sport
                                Sport
                         Picnic. Vacanță
                                Picnic. Vacanță
                         Plante de casă. Grădină. Livadă
                                Plante de casă. Grădină. Livadă
                         Cartele SIM,  Bilete de loterie
                                Cartele SIM,  Bilete de loterie
                        0
1. Într-un bol se pune crema de fistic, pasta de fistic și se amestecă.
2. Peste pasta obținută se mărunțește fideaua de tip cataif prăjită și se amestecă totul foarte bine. Dacă fideaua este crudă, se mărunțește și se prăjește cu 30g de unt, amestecând continuu, până se rumenește.
3. Pentru un decor mai frumos, se ia o formă din silicon și la baza ei se trasează linii cu ciocolată topită cu gust de fistic, ciocolată albă sau cu gust de portocală.
4. Se pune forma în congelator pentru 2-3 minute.
5. Între timp se topește ciocolata cu lapte și se împarte în 2 părți.
6. Se scoate forma din congelator și se întinde uniform pe toată suprafața. Pentru a scăpa de excesul de ciocolată, se întoarce forma invers, se scutură ușor și se pune din nou în congelator pentru 20 de minute.
7. Se umple forma cu umplutură de cataif, se acoperă cu ciocolata topită, se nivelează și se pune în frigider pentru 1-2 ore.
Poftă bună!
Cremă de fistic
Pastă de fistic
Fidea de tip cataif
Ciocolată cu lapte
Ciocolată cu gust de fistic
Ciocolată albă
Ciocolată cu gust de portocală
 
            Comandă mai mult,
                    plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită
