0
1. Se toarnă lapte în bol, se pune gelatină, se lasă la umflat. Apoi se topește în cuptorul cu microunde.
2. Se pun în bol biscuiții mărunțiți, se toarnă unt topit și se amestecă.
3. Se transferă compoziția de biscuiți în tava de copt și se presează bine.
4. Se pune crema de brânză în bol, se adaugă zahăr pudră, esență de vanilie și se mixează.
5. Se toarnă frișca treptat, se adaugă gelatina și se mai mixează un pic.
6. Se transferă mixtura în tavă, se nivelează și se pune la frigider pentru 5-6 ore.
7. La final se decorează cu ciocolată topită și ouă de ciocolată.
Poftă bună!
Biscuiți
Cremă de brânză
Lapte "Bun Străbun"
Unt "Bun Străbun"
Frișcă
Zahăr pudră
Gelatină
Esență de vanilie
Ouă de ciocolată
Ciocolată