+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 14:00 până la 17:00

Serviciu suport magazin online:

Cheesecake cu rodie

MOD DE PREPARARE


1. Se pune curmale și lapte de migdale în bolul unui robot de bucătărie și se mixează bine. Apoi se adaugă fulgi de ovăz, alune și se mixează până se obține o pastă.

2. Se pune în tavă și se întinde uniform. Se coace la 180°C timp de 10 minute.

3. Se pune în bol crema de brânză, mascarpone, zahăr, esență de vanilie, suc de lămâie și se mixează.

4. Se pune gelatina în alt bol, se acoperă cu apă, se lasă să se umfle si se topește în cuptorul cu microunde.

5. Se mixează frișca până devine pufoasă.

6. Se încorporează gelatina topită în mixtura de cremă de brânză, apoi se adaugă frișca și se amestecă cu mișcări largi.

7. Se transferă compoziția în tavă, se nivelează și se pune la congelator pentru 2 ore.

Poftă bună!

Ingrediente

Apa plata

20 g

Gelatină

10 g

Suc de lămâie

jumătate

Esență de vanilie

1 linguriță

Zahăr

125 g

Mascarpone

300 g

Cremă de brânză

300 g

Alune de pădure

70 g

Fulgi de ovăz

200 g

Lapte de migdale

100 ml

Curmale uscate

150 g

REȚETE

Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Preparate din carne
Pui în sos cremos
normally
Paste
Paste cu sos de avocado
easy
Produsul a fost adăugat cu succes