0
1. Se pune curmale și lapte de migdale în bolul unui robot de bucătărie și se mixează bine. Apoi se adaugă fulgi de ovăz, alune și se mixează până se obține o pastă.
2. Se pune în tavă și se întinde uniform. Se coace la 180°C timp de 10 minute.
3. Se pune în bol crema de brânză, mascarpone, zahăr, esență de vanilie, suc de lămâie și se mixează.
4. Se pune gelatina în alt bol, se acoperă cu apă, se lasă să se umfle si se topește în cuptorul cu microunde.
5. Se mixează frișca până devine pufoasă.
6. Se încorporează gelatina topită în mixtura de cremă de brânză, apoi se adaugă frișca și se amestecă cu mișcări largi.
7. Se transferă compoziția în tavă, se nivelează și se pune la congelator pentru 2 ore.
Poftă bună!
Apa plata
Gelatină
Suc de lămâie
Esență de vanilie
Zahăr
Mascarpone
Cremă de brânză
Alune de pădure
Fulgi de ovăz
Lapte de migdale
Curmale uscate