0
1. Se pun ouăle într-un bol, se adaugă zahărul, se mixează, se adaugă esența de vanilie, crema de alune de pădure, se amestecă, se pune iaurtul, se încorporează și se toarnă uleiul de floarea soarelui.
2. Într-un alt bol se pune mălaiul, făina, praful de copt, sarea, se amestecă, se pune în mixtura lichidă și se încorporează.
3. Se unge tava cu ulei, se toarnă aluatul, se decorează cu zmeură congelată și se coace la 170°C, 50-55 minute.
4. Se taie checul, se servește cald cu înghețată și zmeură.
Linella Inghețată cu fructe de pădure 500g
DR.OETKER Praf de copt 10g
DR.OETKER Esenta vanilie 38ml
Moldova Zahăr 1kg
Avicola Cimișlia Ouă pentru familie 10buc
BUN STRĂBUN Mălai 900g
Linella Ulei d/floarea soarelui rafinat deodorizat 1l
Linella Zmeură congelată 300g
Linella Cremă de ciocolată 400g