0
1. Se pune untul, zahărul, esența de vanilie într-un bol și se mixează.
2. Se sparg treptat ouăle și se adaugă smântâna.
3. Se pune făina, praful de copt, sare și se mixează timp de un minut.
4. Afinele se amestecă cu o lingură de făină, se adaugă în aluat și se încorporează.
5. Se pune făina, untul și se frământă până se obțin firimituri.
6. Se transferă aluatul într-o tavă de copt tapetată cu foaie de copt și unsă cu ulei. Deasupra se aranjează afinele trecute prin făină și firimiturile.
7. Se coace checul la 180°C timp de 45-50 de minute.
Savurați cu plăcere!
O! PREȚ MIC Smântână 20%
LANUL DE AUR Făină de grâu
MOS ZAHARIA Zahăr cristal
BUN STRABUN Unt din smântână dulce 82.5 %
DR.OETKER Praf de copt
SLAVENA Ouă de Găină
DR.OETKER Esență vanilie
Afine