0
1. Se pune untul în bol, se adaugă zahăr, esență de vanilie și se mixează.
2. Se sparge câte un ou și se încorporează.
3. Se adaugă smântână și se amestecă.
4. Se pune făină, cacao, praf de copt, sare și se mixează.
5. Se adaugă colorant și se încorporează.
6. Se repartizează în forme și se coace la 180°C timp de 22-25 minute.
7. Se toarnă frișcă, se adaugă zahăr pudră, esență de vanilie și se mixează până iese o cremă pufoasă și densă.
8. Se decorează brioșele cu cremă, zmeură, rozmarin și zahăr pudră.
Poftă bună!
Zahar brun
BUN STABUN Unt
Esență de vanilie
Ouă
O! PRET MIC Smântână
Făină
Cacao
Praf de copt
BUCATARUL Sare
Rozmarin
Zmeură
Zahăr pudră
Frișcă 35%
Colorant alimentar roșu