0
1. Se toarnă apă în bol, se adaugă gem de zmeură, zahăr, esență de vanilie și se mixează.
2. Se toarnă ulei, se adaugă făină, cacao, praf de copt și se încorporează.
3. Se toarnă oțet de masă peste bicarbonatul de sodiu, apoi se adaugă mixtura în compoziție și se mai amestecă un pic.
4. Se taie ciocolata în bucățele mici împreună cu nucile și se adaugă în compoziție, se transferă în forme pentru brioșe și se coace la cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 25 minute.
5. Se pune ciocolata în bol, se acoperă cu lapte de cocos și se topește în cuptorul cu microunde.
6. Se mixează și se pune ganache-ul la frigider pentru 40 de minute.
7. Se decorează brioșele cu cremă și cu fulgi de sare.
Poftă bună!
Făină
Lapte de cocos
Apă
Gem de zmeură "Bun Străbun"
Oțet "O! Preț mic"
Ulei "O! Preț mic"
Zahăr
Nuci
Ciocolată neagră
Praf de copt
Cacao
Esență de vanilie
Bicarbonat de sodiu