0
1. Se pune zahărul, untul, esența de vanilie și se mixează.
2. Se sparg ouăle și se mixează.
3. Se pune făina, praful de copt, se toarnă lapte și se amestecă.
4. Se adaugă bomboanele mici colorate și se încorporează.
5. Se porționează aluatul în forme, se coace la 180°C 20-22 minute.
6. Se pune într-un bol zahăr pudră, smântâna dulce, esența de vanilie, întăritor pentru frișcă și se mixează până iese crema pufoasă și densă.
7. Se decorează brioșele cu cremă și bomboane colorate.
Savurați cu plăcere!
ВИНИЦЬКИЙ МЛИНАР Borosno Făină de grâu
Zahăr
BUN STRĂBUN Unt din smântână dulce 82.5 %
O! PREȚ MIC Lapte 2.5%
Ouă de găină
Bombonelele mici colorate
Smântână dulce 35%
Zahăr pudră
Întăritor pentru frișcă
Esența vanilie