0
1. APEROL SPRITZ. Se deschide vinul spumant, se taie feliile de portocală. Se pune în pahar feliile de portocală, gheața, se toarnă aperol, prosecco, apa carbogazoasă și se decorează cu frunze de mentă.
2. BELLINI. Se taie piersicii, se pun în bolul unui robot de bucătărie și se mixează. Se pune gheață în pahar, se adaugă piureul de piersici și se toarnă prosseco. Se amestecă și se decorează cu o felie de piersic.
3. HUGO COCKTAIL. Se taie limeta, se pun în pahar, se adaugă miere, mentă și se pisează. Se pune gheața, câteva felii de limetă, mentă. Se toarnă prosecco și apă carbogazoasă. Se amestecă.
Savurați cu plăcere!
PORTOCALE, Africa de Sud
APEROL Aperitiv
CONTARINI Vin Prosecco DOC Millesimato alb brut
BUCOVINA Apă minerală
Mentă pentru decor
Piersici
LIME, Brazilia
BUN STRABUN Miere de tei
cubulețe de Gheață