0
1. Se toarnă apă în cratiță, se adaugă zahăr, rozmarin și se fierbe 10 minute. Se pune gheață în shaker, se toarnă votcă, se stoarce suc de lămâie, sirop și se mixează. Se pune gheață în pahar, se toarnă cocktail-ul, se adaugă apă carbogazoasă și se decorează cu rodie și rozmarin.
2. Se pune gheață în shaker, se toarnă cafea, liquor de ciocolată, baileys, votcă și se mixează. Se toarnă în pahar și se decorează cu scorțișoară.
3. Se pune gheață în pahar, se toarnă suc de rachițele, aperol, apă carbogazoasă și se completează cu prosseco. Se decorează cu felie de portocală, coajă de portocală și crenguță de rozmarin.
Cocktail Nr.1
Apă plată
Zahăr
Sirop de rozmarin
Apă carbogazoasă
Votcă “Finlandia”
Rozmarin
Gheață
Rodie
Cocktail Nr.2
Gheață
Scorțișoară
Votcă “Finlandia”
Baileys
Liquor de ciocolată
Cafea espresso
Cocktail Nr.3
Portocală și rozmarin
Apă carbogazoasă
Prosseco ”Contarini”
Aperol
Suc de rachițele
Gheață