0
1 Se pune mascarpone în bolul unui malaxor, se adaugă frișcă, zahăr pudră, esență de vanilie și se mixează 4-5 minute.
2 Se taie căpșunile, se îndepărtează sâmburii la cireșe.
3 Se pun în bol, se adaugă afine, miere și se amestecă.
4 Se toarnă suc de pomușoare în farfurie adâncă, se adaugă miere și se trec pișcoturile prin compoziția lichidă.
5 Se aranjează în tavă, se presară cu pomușoare, se unge cu cremă, se mai pune un strat de pișcoturi, se unge cu cremă și se pune la frigider pentru 4-5 ore sau peste noapte.
6 La final se decorează cu frișcă și pomușoare.
Poftă bună.
Mascarpone
Pișcoturi
Frișcă 33%
Suc de pomușoare
Căpșune
Cireșe
Afine
Zahăr
Miere "Bun Străbun"
Esență de vanilie