0
1 Într-un vas se mărunțesc biscuiții până devin fini, se adaugă alunele măcinate, pudră de cacao, ghimbir măcinat, untul topit, se amestecă cu un tel până se încorporează ingredinetele. Compoziția trebuie să aibă textura nisipului umed.
2 Se acoperă baza unei tave cu foaie de pergament.
3 Se așează un inel cu diametrul de 20 cm, se adaugă compoziția, se formează baza apoi se ridică laturile de 5 cm. Se pune tava la congelator cât timp se pregătește crema.
4 Într-un bol se amestecă crema de brânză la temperatura camerei, piureul de dovleac, ouăle, zahărul brun, amidonul de porumb, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara măcinată până compoziția devine fină.
5 Pentru o notă mai aromată adăugați coaja răzuită a unei portocale, apoi adăugați smântâna dulce, amestecați și crema este gata.
6 Se toarnă compoziția peste blatul congelat și se coace cheesecak-ul la 150 C timp de 55-60 de minute.
7 După 60 de minute se lasă cheesecak-ul să se răcească complet, după se pune la frigider pentru 4-6 ore.
8 La dorință se adaugă un strat de caramel și se pune pentru o oră la frigider pentru a se stabiliza.
9 Se decorează cu alune de pădure.
Poftă bună!
Dovleac
Biscuiți
Cremă de brânză
Frișcă 35%
Zahăr brun
Ouă
Unt 82% "Bun Străbun"
Portocale
Alune de pădure
Amidon de porumb
Scorțișoară
Cacao
Nucșoară
Ghimbir măcinat