0
Cremă de ouă cu castraveți și caviar roșu
1. Se taie castraveții felii cu o grosime de 1-1,5 cm, formați în mijlocul fiecărei bucăți adâncituri cu ajutorul unei lingurițe, lăsând baza neatinsă.
2. Pentru cremă, pasați gălbenușurile împreună cu maioneza, pănă obțineți o masă omogenă.
3. Adăugați câte o linguriță de cremă în fiecare adâncitură.
4. Peste cremă adăugați caviar roșu, decorați cu microplante și așezați pe un platou.
Coșulețe cu somon afumat, cremă de brânză și caviar
1. Așezați feliile de somon afumat în coșulețe, adăugați câte o linguriță de cremă de brânză, acoperiți cu caviar roșu, decorați cu microplante și așezați pe un platou.
Sandwich rusesc din pâine cu unt și icre de știucă
1. Se feliază foarte subțire pâinea neagră, apoi fiecare felie se unge cu unt.
2. Se suprapun 6 felii de pâine, se taie marginile, apoi se formează cuburi mici.
3. Se acoperă cubulețele de pâine cu icre de știucă, se decorează cu ceapă verde și se așează pe un platou.
Baby cartofi cu smântână și icre de știucă
1. Se strivesc baby cartofii prealabil fierți.
2. Se străpung în furculițe și se așează într-un borcănaș cu sare grunjoasă.
3. Fiecare cartof se acoperă cu smântână și icre de știucă, apoi se decorează cu verdeață.
Savurați cu plăcere!
Icre de știucă
Somon afumat
Caviar roșu
Castraveți
Gălbenușuri fierte
Cremă de brânză
Maioneză
Coșulețe
Pâine neagră
Smântână
Unt "Bun Străbun"
Baby cartofi
Ceapă verde
Microplante