0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea
Serviciu suport magazin online:

Panna cotta cu pomușoare

MOD DE PREPARARE


1. Se pune gelatina în bol, se toarnă apă și se lasă la umflat 10 minute.

2. Se toarnă în cratiță lapte, frișcă, se adaugă zahăr, esență de vanilie și se duce până la punctul de fierbere.

3. Se stinge plita, se adaugă gelatina și se amestecă până se dizolvă complet.

4. Se toarnă amestecul în pahare și se pune la frigider pentru 2 ore.

5. Se pun pomușoarele în cratiță, se adaugă zahăr și se fierb 4-5 minute.

6. Se pun în bolul unui robot de bucatarie, se mărunțește și se trece piureul prin sită.

7. Odată ce piureul s-a răcit, se toarnă peste panna cotta.

8. Se decorează cu pomușoare și mentă.

Poftă bună!

Ingrediente

Friscă 30%-35%

500 g

Lapte

200 ml

Gelatină

10 g

Apă

50 ml

Esență de vanilie

1 linguriță

Pomușoare

250 g

Zahăr

5 linguri

Mentă

pentru decor

REȚETE

Gustări și aperitive
Dovlecei cu ton și porumb
easy
Deserturi
Panna cotta cu pomușoare
normally
Mic dejun
Budincă de chia cu mango
easy
Produsul a fost adăugat cu succes