0
1. Se toarnă apa în cratiță, se adaugă sare și zahăr. Din moment ce apa începe a clocoti, se toarnă oțet și se stinge focul.
2. Se aranjează în borcan tulpină de mărar, frunze de țelină, frunze de dafin, boabe de ienibahar, boabe de piper, căței de usturoi, ceapă, morcov tăiat felii, conopidă tăiată în bucăți mai mici, castraveți, ardei, roșii, ceapă, mărar și țelină.
3. Se toarnă marinată fierbinte și se acoperă cu capac.
4. Se transferă borcanele într-o cratiță cu apă fierbinte și prosop la bază. Se fierbe 10-12 minute.
5. Se scot borcanele din cratiță, se închid etanș, se întorc cu fundul în sus, se acoperă bine și se lasă să se răcească în voie.
Roșii
Morcovi
Castraveți
Conopidă
Ardei dulce
Usturoi
Ceapă
Frunze de țelină
Tulpină de mărar
Boabe de piper negru
Boabe de ienibahar
Frunze de dafin
Sare
Apă
Zahăr
Oțet O! PREȚ MIC